Breestraat 19e
Winkelruimte/kantoorruimte (ca. 145m2)

Breestraat 19e

Omschrijving
Ca. 145 m2 winkelruimte/kantoorruimte gelegen op de begane grond in een prachtig, geheel vernieuwd en gerenoveerd, monumentaal pand. In de nabije omgeving zijn de bekende landelijke ketens gevestigd, zoals V&D, America Today en Uitzendbureau Content. Daarnaast biedt de Breestraat tal van andere binnenstedelijke voorzieningen en faciliteiten.

Locatie/bereikbaarheid
Het pand is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer (haltes voor buslijnen 31, 32, 40, 41, 42, 45, 169, 182, 186, 187, 206). Bovendien zijn er goede faciliteiten m.b.t. parkeren aanwezig zoals aan het Rapenburg en middels Stadsparkeerplan.

Verdere gegevens


Oppervlak

Verhuurbaar vloeroppervlakte ca. 145 m2.


Wijze van oplevering

Casco. Eventuele additionele voorzieningen in overleg met verhuurder.


Bestemming/gebruik

Winkelruimte/kantoorruimte.


Huurvoorwaarden

Vraaghuurprijs
€ 250,- per m2 per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn
5 jaren + 5 verlengingsjaren.

Huurprijsbetaling
Per kwartaal vooruit.

Indexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijs-index (CPI) reeks CPI-Werknemers Laag (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.


Aanvaarding

In overleg.


Parkeervoorzieningen

In de buurt van de Breestraat zijn prima parkeergelegenheden, te weten; de Hoogvlietparkeergarage, de Haarlemmerstraatparkeergarage en het parkeerterrein aan de Haagweg.